in Weblog

Al is Marits leugen nog zo snel, ze vertelt de waarheid toch wel

Het eten was vanavond een beetje een probleem met Marit. Ze mochten gisteravond opblijven om naar het Junior Eurovisie Songfestival te kijken. Toen de Anna en Senna geweest waren, gingen ze naar bed. Met tegenzin.

We merkten vanavond behoorlijk dat ze laat op bed lagen. De dames waren niet in de stemming. En bij Marit wilde het eten niet. Na een paar happen gevoerd te hebben, hoefde ze nog maar 3 happen van ons te doen. De strijd was voorbij. En we richtten ons weer op ons eigen bord.

Richting het toetje werd Marit steeds stiller. Op het eind kroop ze helemaal in elkaar op haar stoel. Ze begon te snikken. Na veel vijven en zessen kwam het eruit.

“Ik heb gelogen. Ik heb geen 3 happen gehad!” Ik moest op mijn tong bijten om niet hard in lachen uit te barsten. Dat ze niet doet wat we zeggen, hoort erbij. Maar dat ze dat dan zo schuldbewust toegeeft, vind ik wel weer heel grappig.

Na een knuffel en complimentjes hebben we toch nog rustig kunnen afruimen. De dames keken naar het laatste gedeelte van De Kleine Zeemeermin.

Heb je wat te melden?

Reactie