in Weblog

Filter 3: Uno, Dos, Tres

Fidget spinners in de ruimte

Hoe draait een Fidget Spinner in de ruimte? Astronauten van ruimtestation ISS probeerden het uit zodat jij het niet hoeft te doen… Een filmpje om blij van te worden!

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”]

Wat ik leerde van Stephen Hawking ging niet over natuurkunde

Ik luisterlas The Universe in a Nutshell van Stephen Hawking, ik snapte er weinig van, maar ontdekte iets anders waardevols.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”]

Mannen hebben het ook niet makkelijk

Internationale Mannendag bestaat echt! Op Internationale Vrouwendag hoef je je dus niet meer af te vragen wanneer er een dag voor mannen is. Prof.Dr.Ir. (echt waar) Ionica Smeets zocht uit waarom deze dag belangrijk is.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”]

The Jetsons zijn terug!

Er is een nieuwe comic uit van The Jetsons. Je weet wel: de familie Flintstone van de toekomst. In deze nieuwe, dystopische versie staat New York 300 meter onder water en zit het bewustzijn van Georges’ oude moeder in huishoudrobot Rosie. The Verge schreef er een stukje over.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”]

Tinder de naam van je baby

Dankzij Zwitsal kun je de naam van je kindje swipen. Aanstaande ouders kiezen los van elkaar hun favoriete namen en gaan vervolgens ruzie maken over de matches, stel ik mij zo voor. De app is er voor iOS en Android!

De Bosatlas, maar dan nΓ³g leuker

Ik kan uren turen in naslagwerken. EncyclopediΓ«n, atlassen, Wikipedia, ik ben er wel even zoet mee. De makers van De Grote Bosatlast maakten de Bosatlas van het Nederlandse Voetbal. Bjorn van 8 wil hem hebben!

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”]

Heb je wat te melden?

Reactie