in Weblog

Bjorn’s SEO-tip van de Week!

Ik moest even een DVD’tje rippen. Dat kan met IsoBuster. Ik heb dit programma ooit een keer gedownload om wat bestanden om te zetten. En vanavond ontdekte ik toevallig dat je er ook DVD’s mee kunt rippen.

Jammer dan!
Er zit alleen een addertje onder het gras. Om te rippen moet je het programma registreren. En dat kost geld. Wat doe je dan? Dan ga je Google’en op “isobuster serial”.

Een kind kan de was doen. Dat dacht je!
De mensen van IsoBuster weten dat dit gebeurt. Het eerste zoekresultaat was van IsoBuster zelf. Op een speciale pagina waarschuwen ze dat je dat beter niet kunt doen. Als je op internet zoekt op warez dan kom je gauw terecht op websites met virussen en trojaanse paarden. Linke soep! Je kunt beter $29,95 neertellen voor een legale licentie.

Wat nu!?
Ik heb even getwijfeld of ik een licentie zou kopen. Maar ik doe het niet. Hoewel ik voor het eerst in tijden heb overwogen te betalen voor een licentie. Dus, ik zoek gewoon lekker verder op “best freeware” rip dvd.

Heb je wat te melden?

Reactie