in Weblog

Chillaxen in het bubbelbad

We konden zwemmen voor 1 euro. Dus wij zwemmen, want de korting geldt nog tot het einde van het jaar. En dat willen we niet missen natuurlijk.

In het zwembad draait het veel om uiterlijk. Mensen lopen er praktisch naakt rond. Ik was daarom blij dat ik regelmatig buikspieroefeningen doe. Niet om een sixpack te krijgen, maar om mijn zwembandje goed in te kunnen houden.

Het was leuk. De meiden spetten en spatten lekker in het rond en gingen glijbaan op en glijbaan af. En natuurlijk was er een traditioneel oud-Hollands rondje pappa natspetteren. Ik berust in mijn lot. We hadden ook nog een bubbelbadmuntje gehaald. Dus dat was een leuke afsluiter.

In het bubbelbad naast ons zaten 2 pubers. Een jongen en een meisje. Zij lag te relaxen. Ze had de touwtjes in handen. Hij lag een beetje gespannen op zijn zij. Hij wilde niet laten zien wat onder de bubbels verscholen ging. En hij had niet in handen wat hij in zijn handen wilde hebben.

De glimlach op zijn gezicht kwam wel uit de grond van zijn hart. Hij had misschien wel wilde plannen die hij niet publiekelijk kon uitvoeren. Als hij ze al ooit met haar zou kunnen uitvoeren.. Toch wist hij 1 ding:Β Tot ver voorbij Valentijnsdag zal hij met een odol wakker worden.

Viespeuk.

Heb je wat te melden?

Reactie