in Weblog

De bom c’est moi

Mijn auto heeft geen cruise-control. Dus heb je het betere cruisen helemaal in eigen hand. Daatdoor heb ik vanavond het betere cruisen naar een ongekend niveau getild.

Even voor de duidelijkheid: ik bedoel niet de activiteit waarbij mannen in auto’s elkaar begluren en vervolgens onzedelijke handelingen uitwisselen. Daar hoef je dus ook niet over te beginnen in de reacties.

Het ging als volgt. Ik sta met de auto voor een stoplicht. De radio speelt een lekker muziekje. Ik haal een hand van het stuur en zak onderuit. Op de maat van de muziek knik ik zachtjes met mijn hoofd. Zoals zo’n hondje op de hoedenplank.

Alles klopt. Mijn spiegels staan blijkbaar al jaren op de juiste cruise-hoogte. Want ik hoef ze opnieuw af te stellen. Ik zie het verkeer voor mij beter. Ik stuur relaxed door het verkeer. Dit had ik jaren eerder moeten doen.

Het is chill. Het is vet. De bom, c’est moi.

Heb je wat te melden?

Reactie