in Weblog

De duif is terug

Ik ben al een week net niet helemaal beter. Je kent het wel: je bent ziek en daarna niet ziek genoeg om thuis te blijven. Je hebt nog wat hoofdpijn, je nek doet nog een beetje raar, maar echt erg is het niet. Maar ‘s avonds…

‘s Avonds zit je wat uit te brakken op de bank. Laptop op schoot, beetje tv kijken, echt veel gebeurt er niet. En dat allemaal omdat er een band om je hoofd zit en je nek een beetje vast zit. Voor het slapen neem je een paracetamolletje en als je wakker wordt gaat het wel weer. Je begint weer fris aan de dag.

In de loop van de dag gaat het alleen fout. Je nekspieren verkrampen langzaam en er komt een hoofdpijntje op. En zo word je voor half 3 ‘s middag een functionerend patiΓ«nt. Niet vrolijk. Maar ook niet erg.

Voor de rest gaat het goed hoor. O ja, de duif is terug. Ons voer is te lekker, denk ik. Ik heb de duivenpolitie ingeschakeld.

Heb je wat te melden?

Reactie

  1. Begrijp ik het nou goed dat je een heel melodramatisch verhaal over vastzittende hoofden en om je nek zittende banden (eh sorry, andersom) nodig hebt om uiteindelijk te kunnen vertellen dat je duif terug is?

    Of volg je een cursus ‘Asymetrisch Bloggen’? Dat heb je met fotografie soms ook he, dat je het onderwerp niet op de voorgrond zet.

    Maakt het wel spannend, inderdaad. Zat maar te denken: waar blijft die duif nou.

    Knap hoor.