in Weblog

EÊn feed maken van al je RSS-feeds

Op Hyves kun je de RSS-feed van je blog in je Hyves-blog laten lopen. Een erg handige service. Ik maak er al een hele tijd gebruik van. Maar nu 2 blogs heb, missen mijn vrienden de helft. Bovendien wil ik ook mijn feeds op sociale netwerken delen. Echter… je kunt maar 1 feed koppelen op Hyves.

Hoe doe je dat?
In Google Reader kun je 1 feed maken van alle feeds in een map zitten.

En je kunt van deze map een RSS-feed maken. Ga naar Instellingen > Mappen en tags. Klik op het RSS-icoon achter de naam van de map om de feed openbaar te maken. Op de openbare pagina staat de RSS-feed die je kunt gebruiken.

Hoe krijg ik mijn RSS-feed in Hyves?
Log in op Hyves en ga naar Mijn menu > Blog en klik op Instellingen.

Bij URL RSS Feed vul je het adres van je RSS-feed in.

Heb je wat te melden?

Reactie