in Weblog

Een klein expirementje

Ik heb vandaag een klein experimentje gehouden. En tot mijn vreugde is hij helemaal geslaagd! Het is me gelukt om meer dan 10 mensen voor de gek te h0uden.

Ik heb de illusie gewekt dat ik jarig was. Ik ben pas volgend jaar jarig. Β Waarom doe je zoiets?

Kom ik aandacht tekort? Wilde ik weten of ik nog steeds popiejopie was? Of vind ik het gewoon leuk om een geintje uit te halen? Ik kom de laatste tijd op internet veel negativiteit tegen op Twitter. En ik wilde weten of er nog iets postiefs te vinden was.

En dat is ook zo: ik heb in totaal 14 felicitaties gehad. Jawel, mensen! Maar liefst 14 felicitaties. Van @heleenriper, @emmafasol, @WebhelderJan, @JeroenSijboom, @TadekSolarz, @arnorutte, @KathrinaMartin, @suuzdijk, @Rainbow7000, @SabrinaX78, @ThomasBierling, @Trenke, @Misterberry1 en @MarliesN. Heel erg bedankt! Ik zit hier met rode koontjes en een warm gevoel.

Maar misschien ben ik nog lang niet jarig…

Heb je wat te melden?

Reactie

15 reacties

    • @Mack Mijn tweets worden automatisch naar Hyves toegesluist, dus als je een beetje had opgelet had je erin kunnen trappen πŸ™‚