in Weblog

Freddie Mercury en de overbite van Luis Suarez

Vandaag las ik op de Twitter van een collega dat Freddie Mercury vandaag 19 jaar dood is. Hij vertelde dat hij zich opeens realiseerde dat hij wel heel oud aan het worden was. Ik ook.

Toevallig hadden we het vanmiddag nog over Freddie. Een collega schepte op over zijn aandeel in het huishouden. Dat geloofden we niet. Iemand merkte op dat hem het “I Want To Break Free”-pakje goed zou staan. Inclusief krulspelden.

Nog toevalliger was het bijtincident van Luis Suarez zondag. Ik vind al een tijdje dat de gebitten van Suarez en Mercury erg op elkaar lijken. Een lekkere overbite. Dat je denkt dat je naar een buitenlandse versie van Theo en Thea zit te kijken. En dat je denkt: “Daar zou je wat mee moeten doen”. Freddie had de beste stem van zijn generatie. Suarez laat de laatste tijd zijn voeten nauwelijks spreken en bijt dus van zich af.

Zou dat een eerbetoon aan Freddie zijn geweest?

Heb je wat te melden?

Reactie

  1. Freddy Mercury, die had inderdaad geen zeikstem. Ik weet nog dat ik wakker werd en dat het journaal uit mijn wekkerradio kwam en dat ze vertelde dat hij dood was. Ik wist niet eens dat hij ziek was. Op mijn werk kende niemand hem.

  2. Ik wist, toen het nieuws van zijn overlijden kwam, ook niet dat hij ziek was. Kan het me nog goed herinneren, weet nog waar we woonden toen. Geweldige stem, net als Hick…. (?) zanger van Simply Red, Boy George, Jim Morrison van The Doors, Robbie Williams, Annie Lennox en nog een paar.