in Weblog

Grote Gallerij der Buurvrouwen

Ik heb het met Carice van Houten, heel erg met Audrey Tautou en behoorlijk met Anne Hathaway. Β Drie hele leuke vrouwen, waar ik platonische gevoelens voor heb. Vrouwen die ik best als buurvrouw zou willen hebben.Waarom buurvrouwen? Heel simpel. Ik woon in een huis met 3 geweldige vrouwen. Echt waar, daar kan niemand aan tippen. Maar daarmee wil ik andere vrouwen niet bij het grof vuil zetten. In tegendeel. Zij verdienen ook een monumentje.

Deze buurvrouwen zijn altijd bekende vrouwen. Anders moet ik te veel uitleggen aan Eleanor. Je moet niet het idee krijgen dat ze daadwerkelijk een buurvrouw is. De buurvrouw in kwestie moet je niet kunnen plaatsen in een nieuwbouwwijk in Groningen. Duidelijk?

Dan weten jullie het even. De komende tijd komen er veel buurvrouwen langs. Net zo lang tot we een aardig buurtje vol hebben. En de rest van de criteria? Die zijn altijd weer anders en ik ben de enige die daar wat over te zeggen. Democratie doen ze maar in de Tweede Kamer.

Heb je wat te melden?

Reactie