in Weblog

Handig met stekkers

We hebben onze home-cinema-set zo’n 4 jaar. Mooi ding. Radio doet het al jaren goed. We zijn al wel 3 DVD-spelers verder. Maar geen klagen, want deDVD-speler uit de auto doet het goed.

De bedrading was alleen niet weggewerkt. We zijn 2 vloeren verder, maar beide keren hebben we niet gedacht aan kabelruimte. Intussen was het een ware janboel achter het televisiemeubel. Stroomkabels waren in de war met speaker kabels en scartkabels waren verstrengeld met kabel-TV-kabels. Bij de plaatselijke pizzeria staat het op het menu als Kabelspagetti Groningese.

Alles moest er uit. Dat was geen probleem, want de helft van de speakerkabels was toch al niet aangesloten. Met het ontrafelen van de kabels was ik langer bezig. Β Het aantal knopen was ontelbaar. Er waren zelfs knopen die knopen met knopen hadden. Β Maar na een uur punniken was de ontknoping.

De kabels zaten er weer in . En Eleanor had een bolletje ijzerdraad (daar is vast een stoerder woord voor!) gevonden. Daarmee zijn de kabels op soort mee samengebonden.

Je bent even bezig, maar dan kijk je wel naar Brum in surround sound.

Heb je wat te melden?

Reactie

  1. Brum in surround? Wie wil dΓ‘t nou?
    “Brum, brum, komt eraahaan, komt eraan!!” Ik kan het niet meer horen!!! Brum is hier dan ook al maanden kapot (gnagna).