in Weblog

K3 veroorzaakt nekpijn bij pappa’s

Vroeger, bij ons in de discotheek, trad er wel eens een bandje of een zanger op. Zo kan ik mij een optreden van Erik Hulzebos herinneren. En van Postmen. En van veel kan ik me niet zo veel herinneren.

Ik herinner me wel dat ik mij tijdens een optreden van WOW! op een vrolijke en vriendelijke manier misdragen heb. Ik stond samen met m’n broer iets te enthousiast een handje van de dames te scoren. Toen een ultiem moment. Een klein beetje beschamend wel als je je dat de avond erna herinnert. Maar wel erg leuk.

Vanmiddag had ik weer zo’n moment. K3 trad op in Martiniplaza. Op het eind mag je naar het podium toekomen. Eerst met Marit op de schouders. En daarna met Elke. Ik heb me kunnen gedragen en de meiden glunderden van oor tot oor.

Daar had ik wel een middag je nekpijn voor over.

Heb je wat te melden?

Reactie

  1. @Ricardo, ik kan mij opeens ook niets meer van die avond herinneren! 😉
    @Mack, De wens is misschien de vader van de gedachte, maar ik ben de vader van Marit en Elke. Dus ik neem de dames K3 graag op de nek als mijn dochters dat leuk vinden.