in Weblog

Knie-kna-knipperlicht

Bij ons in de buurt staat sinds kort een nieuwe flat. Bovenop het gebouw staat een mast met een knipperlicht. Een heel fel knipperlicht.

Er is geen ontkomen aan!
Als je er met de auto langs rijdt dan trekt het je aandacht. Ik vraag me af of het al ongelukken heeft veroorzaakt. We waren laatst bij het Lauwersmeer en daar konden we hem zelfs zien. Dat is minstens 30 kilometer verderop.

Pulse Floyd
Het doet met denken aan het live-album Pulse van Pink Floyd. Daar zat een rood knipperlichtje in. Nachtenlang heeft dat ding mij wakker gehouden. Nacht 1 heb ik hem omgekeerd in het cdrek gezet. Nacht 2 heb ik hem afgedekt. En Nacht 3 heb ik hem slapeboos in een kast gegooid.

Jaren later las ik het boekje. De band tipte zijn fans dat je de batterij eruit kan halen.

(en dan kun je hem natuurlijk ook vervangen!)

Heb je wat te melden?

Reactie