in Weblog

Mag het ook een netkous zijn?

Een collega kwam gisteren met een nieuwe uitdrukking. Ik kende hem in ieder geval nog niet. Toen ik hem hoorde, begreep ik hem gelijk. Het was echter te stuitend voor woorden. Maar ook wel weer grappig. Dus stiekem wel humor. Wij, de collega en ik, konden er wel om lachen.

We begrepen de context. Het is zo’n uitdrukking die erg leuk is onder jongens van een jaar of 20 die met hun Goflje heen en weer rijden tussen huis, disco en hangplek. En het liefst op het moment dat er een leuk meisje voorbij komt. Of om – als mannen onder elkaar – te vertellen dat ze er helemaal voor gaan.

Nieuwsgierig? Ik waarschuw je. Het is niet echt vrouwvriendelijk. Je moet het niet hardop gaan roepen. Ik sta niet voor de gevolgen in hoor!

Beuk ‘m door de panty.

Sorry.

Heb je wat te melden?

Reactie

  1. Hahahaha! Ja, die is steengoed. Vrouwonvriendelijk dat wel, maar daar wordt nu niet naar gevraagd. Ik ga deze morgen een keer op m’n werk laten vallen.

  2. Zeg Bjorn. Kunnen wij ééééééven babbelen? Ik heb jou nogal hoog zitten, omdat jij als één van de weinigen je wél gedraagt op mijn weblog, en dan lees ik dit! Boys will be boys?
    ( πŸ˜‰ )