in Weblog

Nieuw in een kantoor bij u in de buurt: de McDonalds setting

De afgelopen jaren heb ik meer staan overleggen dan me lief is. Vergaderingen heten nu stand-ups en daarbij mogen je billen geen stoel raken. Na een half uur duurt word ik daar niet blij van. Ik ga dan op tafels zitten of pak er gewoon een stoel bij.

En dat doe ik al lang niet meer demonstratief.

Overleggen in op een loungebank is het tegenovergestelde. Dan ben je me na een kwartier ook helemaal kwijt. Mijn gedachten zijn dan nergens meer en de kans is groot dat ik het overleg waarneem als een bruidsjurkenprogramma op TLC. Onvrijwillig en realiserend dat protesteren te laat is. Maar ondertussen weet ik wel wat een mermaid styleen een sweet heart neckline is.

Maar echt een bijdrage heb ik niet geleverd.

Ik zit het liefst gewoon op een stoel met pen en papier voor mijn neus. Net oncomfortabel genoeg om de vergadering snel af te ronden, comfortabel genoeg dat we kunnen uitlopen als het moet.

De McDonalds setting.

Heb je wat te melden?

Reactie