in Weblog

Ook ik beken!

Nu Bjarne Riis na Erik Zabel ook al bekent doping gebruikt te hebben, kan ik niet achterblijven. Ook ik heb mij schuldig gemaakt aan het gebruik van verboden stimulerende middelen. In de zomer van 1987 was ik niet te stoppen.

Met verstoppertje.

Ik was de meester in verbergen. En als ik dan toch werd gevonden, dan was ik snel genoeg om mijzelf vrij te buten. Als dat een werkwoord is tenminste. Steeds weer als laatste bij de pot komen, gaf de eeste paar keren voldoening. Maar naar mate de herfst dichterbij kwam, werd het gevoel van victory steeds leger en leger.

Ik moet het kwijt. Het is voor mijn dochters, want als ik dit nog langer geheim houd, zullen zij nooit van verstoppertje kunnen genieten als ik. Tenmiste, zoals ik dat deed vรณรณr die vermaledeide zomer.

Heb je wat te melden?

Reactie