in Weblog

Pappa moet spectaculair doen

In onze straat ligt nog veel sneeuw. Auto’s hebben Β een spoor gemaakt. Dat is erg handig, want het maakt het rijden een stuk makkelijker.

Ook leuker. Want als je in een spoor tegenstuurt dan gebeuren er spectaculaire dingen. Nou… Eigenlijk gebeurt er niet zo veel. De auto wiebelt wat heen en weer en je krijgt het gevoel dat je moet tegensturen om recht te blijven rijden. Op het moment dat je a.s. vrouw en kinderen in de auto zitten is het waanzinnig spectaculair. Je a.s. houdt zich angstvallig vast. En je kinderen gieren het uit van plezier.Β “Pappa heeft een achtbaan.”

Jammer genoeg heb ik dat laatste erbij bedacht. Ik zat alleen in de auto en ik vond het leuk om een beetje door de sneeuwdrek te sturen.Β Mijn a.s. zou zeggen: “Jongetjes.” Gevolgd door een zucht.

Je moet wat met Kerst zonder iPhone.

Heb je wat te melden?

Reactie

  1. Ik zat gisteren muurvast met de auto in die teringsneeuw. Vollebak vooruit haalde niks uit, vollebak achteruit evenmin. Enkel de geur van verbrand rubber, iets wat best leuk kan zijn, maar niet als je in een auto zit.
    Tijd voor zomer, denk ik dan.