in Weblog

Russen zijn mietjes

Ik ben een paars-links, dus ik kijk weleens VPRO. Gisteravond was de docureeks over Rusland van Jelle Brandt Corstius erop. Daar in Rusland hebben ze dus mooi een vrouwenoverschot. Op sommige plekken schijn je 10 vrouwen op 1 man te hebben. Ik maar denken dat Rusland geen leuk land was.

Maar dat betekent dus dat vrouwen het er niet altijd even gemakkelijk hebben. Het is een kwestie van vraag en aanbod. Als er veel vraag is, dan wordt het aanbod duur. Of het aanbod is goedkoop en slecht. Jelle zei het ongeveer zo: Sommige vrouwen hebben geluk dat ze een man hebben niet zo heel veel drinkt en ze niet zo heel vaak en hard slaat.

Ik begrijp nu ook waarom Poetin zich als een Russische Navy SEAL laat afschilderen. Mannen vinden dat nou eenmaal cool. En vrouwen willen graag zo’n man omdat er รผberhaupt geen hebben. En als ze er รฉรฉn hebben, dan poept die in zijn eigen broek omdat hij te veel wodka heeft gezopen.

Russische vrouwen schijnen heel speciaal te zijn. Ik heb daar ook een klein beetje ervaring in. Ik was 19 en op vakantie in Lloret de Mar. In ons hotel zaten 2 Russinnen. Hoogblond en een beetje ordi gekleed. Ik vond het briljant. Verder dan constateren dat er leuke dames bij het zwembad zaten, is het natuurlijk niet gekomen. Verder dan dat ging het bij mij รผberhaupt niet op die leeftijd. Wat dat betreft had ik dus ongeveer dezelfde ervaring met Russische vrouwen als met Nederlandse vrouwen. Ik wil mij daarom graag een ervaringsdeskundige noemen.

Op Twitter vroegen sommige mensen zich af wat het nut is van Internationale Vrouwendag. Ik vier vandaag (naast Nationale Afzeikdag) ook Russische vrouwendag.

Na zdorovje

Heb je wat te melden?

Reactie