in Weblog

Verdulleme, ik ben ontspannen!

Eerste verdieping. Kamer zeven. De stoelen en tafels zijn naar achteren geschoven. Ze hebben ruimte gemaakt voor een bijzondere stoel. De mevrouw legt uit dat het een tandartsstoel is. We lachen.

Als verrassing heeft een collega een shiatsumasseuse geregeld. We zitten middenin de drukste periode van het jaar en we kunnen wel wat ontspanning gebruiken. En daar heb je blijkbaar deze stoel voor nodig.

Ik denk dat deze stoel ooit is bedacht door een Chinese heks. Je bestijgt hem als een bezemsteel. Vervolgens moet je je hoofd in een rare ring leggen. En dan maar ontspannen hangen om je over te geven aan een drukpuntmassage.

En ontspannend dat dat is. Ik kan het je echt aanraden. Eigenlijk was het ook een beetje jammer. Ik heb er niet alles uitgehaald wat erin zat. Ik was al behoorlijk ontspannen.

Verdulleme!

Heb je wat te melden?

Reactie