in Weblog

Wietze de Zwijger

We zitten met z’n drieΓ«n op de bank. Eleanor, de droge was en ik. Β We kijken trouw iedere week Boer Zoekt Vrouw. Ik krijg nooit veel mee. Want ik zit meestal met de laptop op schoot, zulke stukjes te typen.

Ik hoorde dat boer Wietze nooit iets zegt. Ik moest Eleanor vragen wie hij was. En ik ben het nu alweer vergeten. Misschien dat ik hem de volgende week zondag wel herken. Als hij een t-shirt draagt met de tekst “Wietze de Zwijger” in zwarte letters in zo’n Gamma-lettertype.

Eleanor, de droge was en ik. Met een kopje thee. De was hoefde niets. Boer Zoekt Vrouw was nog nooit zo gezellig.

Heb je wat te melden?

Reactie

  1. Jawel, maar toch vraag ik mij af: wat zegt dat over mij dat ik zulks nooit bekijk? Ik heb het niet geprobeerd, dat geef ik toe, maar toch: vertel. Wat is er zo leuk aan dat men massaal kijkt?