in Weblog

Zelfs haar stem is mooi

Ik zag laatst Her. Een film met Joaquin Phoenixย in de hoofdrol. In deze film wordt de hoofdrolspeler verliefd op zijn computer. Best logisch want het apparaat praat terug. Met de stem van Scarlett Johansson.

Ergens is dat natuurlijk smerig oneerlijk. Je bent een succesvol actrice, je hebt een perfect figuur (met op de plekken waar dat goed uitkomt een beetje meer) en dan heb je ook nog een stem om bij weg te dromen.

Een paar weken geleden is ze voor het eerst moeder geworden. En dan zul je รณรณk nog zien dat ze binnen de kortste keren haar oude figuur weer terug heeft. Als er vrouwen zijn die Scarlett haten, dan begrijp ik dat. Ik word ook ouder en grijzer, maar de charme van George Clooney krijg ik na de vijfde Nespressoย niet te pakken. I feel your pain, sisters!

Her is trouwens de beste film die ik dit jaar heb gezien. Ik beveel hem van harte aan. Prachtig stilistisch gefilmd. Bovendien krijg je antwoord op de vraag: Verliefd worden op een computer, is het wat?

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=WzV6mXIOVl4″ controls=”no” showinfo=”no” rel=”no” modestbranding=”yes” theme=”light”]

Heb je wat te melden?

Reactie

  1. Opgestoken duim voor dit logje. Als je me zou vragen wie Scarlet was, zou ik het niet weten. Maar dat is dus die blonde, enorm knappe vrouw? Interessant. Goede tip.

    • Graag gedaan. Ik tip dan ook Don Jon. Hierin speelt ze het – nogal krengerige – liefje van een jongen die desondanks het rukken niet kan laten. Was een leuke film, maar als ik de plot op deze manier uitleg begrijp ik niet meer waarom.